God sommar☀️

Det meste i Hå kommune går som normalt sjølv om det er sommar, med nokre endringar i opningstider.
Me har også eit flott sommartilbod for barn og unge som er verdt å få med seg.

 Opningstider  Barn i juli  Ung i juli

 

Kostholdskurs - Bra mat for bedre helse

”Bra Mat for bedre helse” er et inspirasjonskurs med fokus på bevisstgjøring rundt matvarevalg og vaner. Kurset passer for deg som kan ha nytte av å gjøre justeringer på dine vaner, med fokus på kosthold.

Grønnsaker med dip - Klikk for stort bileteDen overordna målsettingen med kurset "Bra mat for bedre helse" er å motivere, hjelpe og gi støtte til å gjøre positive endringer i kostholdet under mottoet ”små steg – stor endring”.

 

Kurset er ikke behandlingsfokusert og erstatter ikke individuell veiledning fra autorisert helsepersonell.

Friskliv Jæren tilbyr kurset Bra mat for bedre helse i to format: den ene går over fem ganger, med praktisk matlaging den siste gangen. Det andre går over to ganger, ingen praktisk matlaging.

Kursopplegget er utarbeidet av Helsedirektoratet og bygger på gjeldende kostholdsanbefalinger. Her kan du lese mer om kostrådene:

Kostråd fra Helsedirektoratet


Ved påmelding til kurs er det viktig at du undersøker at du kan delta alle kursgangene for å få best mulig utbytte av kurset. 

Neste kurs:

Høst 2022

Gjesdal (PDF, 110 kB)

Kurset koster kr 300,-
Dersom du er interessert i å delta på Bra mat for bedre helse kan du fylle ut og sende inn dette skjemaet. Vi kontakter deg i løpet av få dager.Felt merka med * må fyllast ut