Koronavirus

Her finn du alt om koronapandemien og vaksinering i Hå kommune

Siste nytt Vaksine Informasjon

 

Livsstyrketrening

Klikk for stort bilete

 

 

 

Livsstyrketrening er et kurs utarbeidet for mennesker med ulike helseplager. Det er godt egnet for alle som vil lære mer om hvordan håndtere stress og hverdagens utfordringer.

Oppmerksomt nærvær er grunnleggende metode i kurset. Gjennom ulike øvelser får deltageren kunnskap og erfaring om hvordan de kan endre sin oppmerksomhet; fra problemer og plager til ressurser og muligheter. Ved å øke oppmerksomhet på kropp, tanker og følelser, får du mulighet til å styrke din forståelse for hvem du er og hvilke ressurser, muligheter og valg du har. 

Personer som tar kurs i Livsstyrketrening, har gjerne over lang tid levd med belastninger og krav fra jobb og/eller privatlivet som påvirker helse og livskvalitet.  Kurset gir mulighet til økt bevissthet på vaner og mønstre i hverdagen, samt se sammenheng mellom tanker, følelser, kropp og hvordan dette påvirker hele livssituasjonen.

Alle som er interessert i kurs må delta på et informasjonsmøte i forkant, for så å ta stilling til om kurset er aktuelt.

Brosjyre (PDF, 253 kB)

 

Ønsker du kurs eller mer informasjon, ta kontakt med Borghild Aarskog Myhre, tlf 95 22 84 52 / 47 47 46 95 mail: friskliv@klepp.kommune.no