Tankevirus

Er du litt nyskjerrig på hvorfor vi tenker de tankene vi gjør?

   

 

Negative tanker påvirker hvordan vi føler og oppfører oss. Visste du at det er helt vanlig å tenke negative tanker og at det er reaksjonen på disse tankene som påvirker hvordan vi føler oss?

Tankevirus er et gøyalt kurs der du vil få en innføring i  det psykologisk immunforsvaret og hvordan vi kan styrke dette. Du vil lære om hvordan vi kan bli bevisst  ulike tankevius og hvordan disse ulike tankevirus påvirker oppmerksomheten og humøret vårt. Kurset vil også lære deg hensiktmessige måter å forholde seg til ulike tankevirus på ved hjelp av psykologiske vitaminer.

Kurset går over tre ganger, hvor hver samling er på to timer. Det er viktig at du setter av datoene og deltar alle gangene da kursøktene bygger på hverandre.

Tankevirus er utviklet av norske psykologer og forskere, og er basert på grunnprinsipper fra normalpsykologi, kognitiv atferdsterapi og metakognitiv terapi.

Kurset passer for alle - for deg som ønsker å lære mer om hvordan psykologi påvirker oss i hverdagen, til deg som streber med  engstelige eller bekymringfulle tanker.   

Tankevirus er nå også tilgjengelig som gratis APP. Sjekk ut www.tankevirus.no.                    

Kurs:
Time høst 2022: Plakat Tankevirus høst 22 (PDF, 131 kB)

 

 

Dersom du er interessert i å delta på Tankevirus kan du melde interesse ved å fylle ut og sende inn skjemaet under:
Felt merka med * må fyllast ut