Gammel vane mulig å vende

To personer som går steg for steg opp ei trapp - Klikk for stort bilete

Velkommen til åpne gruppesamtaler!

De fleste kan mye om hva som er lurt å gjøre for å få bedre helse. Likevel er det et gap mellom det vi vet er lurt å gjøre, og det vi faktisk gjør. Gammel vane mulig å vende passer for deg som ønsker:

  • å bli mer bevisst på hva som kommer i veien for de gode valgene
  • å bli mer bevisst på hva du kan gjøre for å bryte gamle mønstre.
  • å jobbe sammen med andre for å få til livsstilsendring.
  • å vedlikeholde nye vaner over tid. 

Tilbudet er for deg som ønsker å dele erfaringer med andre mens du jobber med å innarbeide nye vaner. Gruppen støtter hverandre i med- og motgang gjennom å dele erfaringer og å heie på hverandre. Gjenkjennelse og inspirasjon i det andre forteller er for mange viktig når de skal endre vaner. Det er også bevisstgjørende å fortelle andre hva man selv tenker på og har erfart. Samlingene ledes av frisklivsveiledere som kommer med verktøy til bruk i endringsprosessen. Det legges opp til at du som deltager skal jobbe med egne endringer mellom hver samling. 

Person tegner ny pil i motsatt retning - Klikk for stort bilete

Neste Kurs: våren 2024

Det blir ikke satt opp kurs høsten 2023. De som melder sin interesse blir påmeldt kurs neste år.

Sted: Sirkelen

Tid: 

Datoer: 

Tilbudet er gratis. 

Påmelding til kurs 

Kan dette kurset være noe for deg? Meld din interesse direkte i skjemaet under, så tar vi kontakt med deg. Man kan ikke delta på flere kurs samtidig. Dette for å få mest og best mulig utbytte av kurset man deltar på. Vi oppfordrer til å delta på maks ett kurs i halvåret. 


Ved påmelding til kurs er det viktig at du undersøker at du kan delta alle kursgangene for å få best mulig utbytte av kurset.