Yogakurs for stressmestring

Yogakurs for deg med stress og belastninger i hverdagen, er utbrent eller har andre helsemessige utfordringer hvor myke bevegelser og stressreduksjon kan være nyttig.

bilde av tre personer som gjør yoga - Klikk for stort bileteBilde av tre personer som gjør yoga Linn Iren Nilsen Oppedal

Dette yogakurset passer for deg som har mye stress og belastninger i hverdagen, er utbrent eller har andre helsemessige utfordringer hvor myke bevegelser og stressreduksjon kan være nyttig. Du er nylig blitt sykemeldt eller står i fare for å bli det, og er mellom 18-60 år. Alle må ha en samtale med kursholder i forkant for å høre om tilbudet er for deg, eller om noen av våre andre tilbud kan passe. 

Hver kursøkt vil starte med litt teori om blant annet hva yoga er og hvordan det kan være nyttig for stressreduksjon, og sammenhengen mellom kropp og sinn. Deretter veiledes du gjennom en rolig yogaøkt med fysiske stillinger, pusteøvelser og avspenning. Du trenger ingen erfaring med yoga for å bli med. 

Kurs høsten 2023:

Datoer: 4/9, 11/9, 18/9, 25/9, 2/10 og 16/10. 

Tid: mandager fra kl. 13:00-14:45

Sted: Timehallen, Trallfavegen 4

Kursholder: Rita Serigstad Sanne

Pris: Kurset koster 300 kr.

Påmelding til kurs - kurset er fulltegnet 

Kan dette kurset være noe for deg? Meld din interesse direkte i skjemaet under, så tar vi kontakt med deg. 
Ved påmelding til kurs er det viktig at du undersøker at du kan delta alle kursgangene for å få best mulig utbytte av kurset.