God sommar☀️

Hverdagsglede​

Hva vi gjør er av stor betydning for hvordan vi trives i hverdagen. Hverdagsglede® handler om de små, enkle tingene du kan gjøre i din egen hverdag for å oppleve mestring og glede.

Logo Hverdagsgledens fem grep - Klikk for stort bilete

Hva er kurs i Hverdagsglede?

Hverdagsglede® er et lavterskeltilbud for økt livsmestring. Hverdagsglede er en kursrekke som vil gi deg inspirasjon, råd og hjelp til å øve på teknikker som kan gi deg en bedre hverdag og høyere livskvalitet.

Kurset gir en innføring i fem grep som kan gi oss økt livskvalitet og sterkere psykisk helse: Være oppmerksom - Være aktiv - Fortsette å lære - Knytte bånd - Gi  

Hender med blosmter - Klikk for stort bilete

Forskning viser at hva vi gjør er av stor betydning for hvordan vi trives i hverdagen. Hverdagsglede-kurset er tuftet på evidensen fra denne forskningen og skal bevisstgjøre og undervise i de fem viktigste grepene enhver kan gjøre for å fremme sin egen psykiske helse og livskvalitet og forebygge psykiske lidelser. Bli bevisst hvilken kraft som ligger i små justeringer, små steg kan føre til store endringer.

Kurset går over fem/seks kursdager og hver ukentlige økt varer 2-2,5 time. Etter hver økt får du en øvelse til neste gang, som tar utgangspunkt i dine egne erfaringer.

Evaluering etter pilotprosjektet i 2018 viste at kursdeltakerne rapporterte om mer glede i hverdagen og økt livsmestring. 

Film om hverdagsglede under her:

Neste kurs: 

Høsten 2024

Sted: Hå. Heimtun, Nærbøgata 32, 4365 Nærbø

Kursdatoer: 27/8, 3/9, 10/9, 17/9, 24/9. og 22/10

Tid: Tirsdager kl. 12:30-15:00

Pris: 300,-

Person som danser i eng - Klikk for stort bilete

Påmelding til kurs

Kan dette kurset være noe for deg? Meld din interesse direkte i skjemaet under, så tar vi kontakt med deg. Man kan ikke delta på flere kurs samtidig. Dette for å få mest og best mulig utbytte av kurset man deltar på. Vi oppfordrer til å delta på maks ett kurs i halvåret. 

Ved påmelding til kurs er det viktig at du undersøker at du kan delta alle kursgangene for å få best mulig utbytte av kurset.