God sommar☀️

Søvnkurs

Å streve med søvnen er noe de fleste av oss opplever fra tid til annen. Man kan oppnå betydelig forbedring av søvnen med relativt enkle grep. Helt bivirkningsfritt. Dette er utgangspunktet for søvnkurset Sov godt.

Bilde av mann som sover - Klikk for stort bilete Helsedirektoratet

Behandling av søvnvansker uten medikamenter gir bedre effekt både på kort og lang sikt. Mange vil ha god og varig nytte av veiledning i hvordan en kan tilrettelegge for bedre søvnvaner og lære teknikker som benyttes innenfor kognitiv atferdsterapi.

Søvnkurset Sov godt er for personer som strever med insomni eller lettere grader av søvnvansker, og som ønsker å forbedre søvnkvaliteten uten bruk av medikamenter. Kurset inneholder fire samlinger. 

Har du søvnproblemer? Test deg selv ved å klikke her

Neste kurs: 

Høsten 2024

Sted: Sirkelen, Olav Hålands veg 8, Kleppe

Tid: Tirsdager kl. 12:30-14:30

Datoer: 01/10, 15/10, 22/10 og 29/10

Pris: 300,-

Påmelding til kurs 

Kan dette kurset være noe for deg? Meld din interesse direkte i skjemaet under, så tar vi kontakt med deg. Man kan ikke delta på flere kurs samtidig. Dette for å få mest og best mulig utbytte av kurset man deltar på. Vi oppfordrer til å delta på maks ett kurs i halvåret. 


Ved påmelding til kurs er det viktig at du undersøker at du kan delta alle kurs-gangene for å få best mulig utbytte av kurset.