Tankevirus

Negative tanker påvirker hvordan vi føler og oppfører oss. Visste du at det er helt vanlig å tenke negative tanker og at det er reaksjonen på disse tankene som påvirker hvordan vi føler oss?

 

Person med mange tanker - Klikk for stort bilete

Er du nysgjerrig på hvorfor vi tenker de tankene vi gjør?

Tankevirus er et gøyalt kurs der du vil få en innføring i det psykologisk immunforsvaret og hvordan vi kan styrke dette. Du vil lære om hvordan vi kan bli bevisst ulike tankemønster og hvordan tankene våre påvirker oppmerksomheten og humøret vårt. Kurset vil også lære deg hensiktsmessige måter å forholde seg til ulike tankevirus på ved hjelp av psykologiske vitaminer.

Kurset går over tre ganger, hvor hver samling er på to timer. Det er viktig at du setter av datoene og deltar alle gangene da kursøktene bygger på hverandre.

Tankevirus er utviklet av norske psykologer og forskere, og er basert på grunnprinsipper fra normalpsykologi, kognitiv atferdsterapi og metakognitiv terapi.

Kurset passer for deg som ønsker å lære mer om hvordan tankene påvirker oss i hverdagen.                  

Kurs våren 2024 - Gjesdal kommune

Tid: ​12.30-14.30

Datoer: 16.04, 23.04, 30.04

Kurssted: ​Klubbhuset til Gjesdal IL, Ålgårdsheia 25. 

Pris: 300,-​

Påmelding til kurs 

Kan dette kurset være noe for deg? Meld din interesse direkte i skjemaet under, så tar vi kontakt med deg. Man kan ikke delta på flere kurs samtidig. Dette for å få mest og best mulig utbytte av kurset man deltar på. Vi oppfordrer til å delta på maks ett kurs i halvåret. 


Ved påmelding til kurs er det viktig at du undersøker at du kan delta alle kursgangene for å få best mulig utbytte av kurset.